Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών Σχολείων - Φωτογραφίες

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο του ναού μας η χριστουγεννιάτικη εορτή από τα παιδιά των κατηχητικών μας σχολείων, όπου μας εισήγαγαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Με ύμνους, τραγούδια, ποιήματα, αφηγήσεις αλλά και το θεατρικό « το δώρο της παπλωματούς » , τα παιδιά μίλησαν στην καρδιά μας και κατάφεραν να μας μεταδώσουν  την θαλπωρή των ημερών και να μας κάνουν για λίγο …παιδιά !
Ομιλητής της εκδήλωσης  ήταν ο κ. Γεώργιος Φλογεράς, κατηχητής του μέσου, πτυχιούχος της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, που αναφέρθηκε στον εορτασμό των Χριστουγέννων αλλά και πόσο αυτός είναι επηρεασμένος  από τα δυτικά πρότυπα!  
Η γιορτή των κατηχητικών μας σχολείων, έληξε με τον «αη-βασίλη» που πρόσφερε αναμνηστικά δωράκια και γλυκίσματα και αναψυκτικά στα παιδιά.

Θερμές ευχαριστίες
Στην ψυχή των κατηχητικών μας σχολείων,    την κ. Γεωργία (Ζέτα) Βαλή, κατηχήτρια νηπίων και κατωτέρου κατηχητικού, η οποία συμπαραστατούμενη από τον κ. Γεώργιο Φλογερά, κατηχητή του μέσου, τον κ. Αλέξιο Παπαρρηγόπουλο, πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού, και τους κ.κ. Χρήστο Βαλή και Βασίλειο Γκλαβά που ανέλαβαν τα ηχητικά, το φωτισμό, φωτογραφίες και video, έφεραν εις πέρας αυτήν την θαυμάσια γιορτή.
 Και του χρόνου!






















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου