Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Μεγάλη Εβδομάδα 2021

 
    Με ιδιαίτερη κατάνυξη και την πρέπουσα  εκκλησιαστική τάξη, τελέστηκαν οι ιερές ακολουθίες στην ενορία μας, κατά την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα. 
       Σε όλες τις ιερές ακολουθίες,  η συμμετοχή των πιστών υπήρξε  αθρόα,
   Οι Ιεροψάλτες, Αλέξιος Παπαρρηγόπουλος, πρωτοψάλτης,  Πελοπίδας Σαγιάς, Λαμπαδάριος, ο Αναγνώστης Ευστάθιος Πλώτας, αλλά και φίλοι ιεροψάλτες καταγόμενοι εκ Βραχνεΐκων που πλαισίωσαν τα Αναλόγια της Ενορίας,  απέδωσαν με άψογη εκτέλεση το νόημα των υπέροχων ύμνων της περιόδου.
     
       Οι ιερείς και οι συνεργάτες του ναού, ευχαριστούμε τούς Ενορίτες μας, που όλο αυτό το διάστημα, στάθηκαν δίπλα μας, συνοδοιπόροι στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας.           
   Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που διηκόνησαν στο ιερό, σε όσους και όσες βοήθησαν στον στολισμό του Επιταφίου και του ιερού ναού με επιμελήτρια την κ. Αγγελική Παπαρρηγοπούλου-Μπίστιχα, τα κοριτσάκια που στάθηκαν ως άλλες μυροφόρες  στον Επιτάφιο, αλλά και τους παραστάτες του Επιταφίου, τους σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Μ.Υ.) κ. Αντώνιο Διαμαντόπουλο και κ. Αναστασία Παναγιωτοπούλου, και τους ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας το λαμπρηφόρο και ολόφωτο μήνυμα της Αναστάσεως Του Σωτήρα και Λυτρωτή μας Ιησού Χριστού να πλημμυρίζει τις καρδιές τους.
 
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! 
   
     
 
 
"Ο Επιτάφιος Θρήνος"  -  τοιχογραφία δια χειρός Κ.Π.
 
 




Αγγελική Παπαρρηγοπούλου- Μπίστιχα. Η επιμελήτρια του στολισμού του Επιταφίου






Αντώνιος Λ. Διαμαντόπουλος & Αναστασία Παναγιωτοπούλου,

Σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών ( Σ.Μ.Υ.)









 
 
 
 







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου