Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ (από 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ εως 7 Σεπτεμβρίου 2010)


1 μέρα: ΠΑΤΡΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ - ΧΙΟ - ΤΣΕΣΜΕΝ – ΣΜΥΝΗ.

Αναχώρηση από Πάτρα προς Πειραιά και από εκεί για Χίο. Επιβίβαση σε ταχύπλοο για Τσεσμέ. Τελωνειακός έλεγχος και κατόπιν αναχώρηση για ΣΜΥΡΝΗ, οδική περιήγηση στο Κορδελιό, την Bella Vista και το περίφημο ΚΑΙ. Τακτοποίηση στο ξενοχοδείο, δείπνο, ελεύθερος χρόνος.

2 μέρα: ΣΜΥΡΝΗ – ΑΪΒΑΛΗ – ΠΕΡΓΑΜΟ.

Πρόγευμα κι αναχώρηση για Αϊβαλή. Στάση στην Πέργαμο και περιήγηση στο φημισμένο θεραπευτήριο της Αρχαιότητας το ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ, στο ναό του Τελέσφορου καθώς και στην Ιερή Στοά. Συνεχίζουμε για την πατρίδα του Ηλία Βενέζη και του Κόντογλου, τις Κυδωνιές και τα πανέμορφα Μοσχονήσια όπυ θα δούμε την Ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία του Ταξιάρχη. Συνεχίζοντας το οδοιπορικό στην πόλη πλέον των Κυδωνιών φτάνουμε στο γραφικό λιμάνι όπου ξεχωριστή θέση κατέχει ο Ελληνικός καφές του Κανέλου. Ελεύθερος χρόνος στην αγορά καθώς και για το παραδοσιακό «Ρακακί» στα ταβερνάκια της παραλίας. Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
3. μέρα: ΣΜΥΡΝΗ - ΕΦΕΣΣΟ - ΙΕΡΑΠΟΛΗ (ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ)

Πρωϊνό και αναχώρηση για το σπίτι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ στην Έφεσσο. Αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Εφέσσου (Βιβλιοθήκη του Κέλσου). Επλίσκεψη στην βασιλική του Αγίου Ιωάννου όπου κατά την παράδοση έγραψε το ιερό Ευαγγέλιο. Αναχώρηση για Ιεράπολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση – δείπνο.
4 – 5 - 6 μέρα: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ –ΠΡΟΚΑΛΙ – ΣΙΝΑΣΟΣ – ΠΡΟΚΟΠΙ- ΝΕΑΠΟΛΗ

Πρωϊνό. Προσκύνημα στον Ι. Ν. Αγ. Γρηγορίου του Θεολόγου, Αγίων Αναργύρων, στην κοιλάδα των μοναστηριών. Ιχλάρα, μια κλειστή κοιλάδα γεμάτη πρωτοχριαστιανικές εκκλησίες που λαξεύτηκαν σε βράχους. Επίσκεψη στην τρωγλοδυτική κοινότητα του Γκιορομέ, τα γεωλογικά συγκροτήματα Ζέλβε και Άβανος – πρωτοβυζαντινός οικισμός στις όχθες του ποταμού Άλυ. Επίσκεψη Σινασός, Προκόπι όπου μαρτύρησε ο όσιος Ιωάννης ο Ρώσος και Νεάπολη. Διανυκτέρευση και δείπνο.
7 μέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεσες στάσεις. Ξενάγηση στην Πόλη, Ιππόδρομος, Αγ. Σοφιά , Υδραγωγείο και επίσκεψη στο Φανάρι. Διανυκτέρευση – ΟΧΙ ΔΕΙΠΝΟ.

8 μέρα: ΞΑΝΘΗ

Πρωϊνό και αναχώρηση για Ελλάδα (Ξάνθη) μέσω Ραιδεστού, Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση . ΟΧΙ ΔΕΙΠΝΟ.


9 μέρα: ΞΑΝΘΗ – ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ – ΠΑΤΡΑ

Πρωϊνό και αναχώρηση για Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις
Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν


• Εισιτήρια πλοίου Πειραιά – Χίο (τουριστική θέση)


• Εισιτήρια πλοίου Χίου - Τσεσμέν


• 6 διανυκτερεύσεις στην Τουρκία (ΣΜΥΡΝΗ – ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ) , με ημιδιατροφή


• 1 διανυκτέρευση στην Πόλη με πρωϊνό


• 1 διανυκτέρευση στην Ξάνθη, με πρωϊνό


• Ξεναγήσεις με Ελληνόφωνο ξεναγό


• Ασφάλεια αστικής ευθύνηςΔΕΝ περιλαμβάνονται

(Θεάματα ) Παρακολούθηση Δερβίσηδων


• Βόλτα με αερόστατο, περίπου 150 ευρώ/άτομο


• Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους


• Οτιδήποτε δεν αναγράφεται αναλυτικά στα περιλαμβανόμεναΚΟΣΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ / άτομο

Δίκλινο ή τρίκλικο: 590 ευρώ


Μονοκλινο, επιβάρυνση: 180 ευρώ


• Η δήλωση συμμετοχής για να γίνει αποδεκτή πρέπει να συνοδεύεται με φωτοτυπία του διαβατηρίου σας ή με νέου τύπου ταυτότητα και με προκαταβολή 150 ευρώ/άτομο το αργότερο (άνευ επιστροφής των χρημάτων σε περίπτωση με συμμετοχής στην εκδρομή) μέχρι τις 15 Ιουλίου 2010 . Το υπόλοιπο ποσό των 440 ευρώ/άτομο, πρέπει να καταβληθεί το αργότερο μέχρι τις 15 Αυγούστου 2010.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6947837554  π. Σωτήριος

• Στο πρόγραμμα ενδέχεται να γίνου αλλαγές, με στόχο την βελτίωση της εκδρομής