Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ιατρική-Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΓΟΝΑΤΟΣ"

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η   
     

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του νέου Ιερού  Ναού   του Αγίου Βασιλείου όπου  θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον ορθοπαιδικό χειρουργό-αρθροσκόπο  κ. Γιώργο Πετσίνη με θέμα: "Αντιμετώπιση Παθήσεων Γόνατος”.
    Στο τέλος της ομιλίας που θα είναι η πρώτη από μια σειρά  εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα υγείας, ο κ. Πετσίνης θα απαντήσει στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Σας περιμένουμε...

    


 Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο    Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α

Γεννήθηκε  στην Πάτρα το 1968.
Το 1992 αποφοίτησε από το Ιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών.
Από το 1995 έως το 2001 ειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική στο Γ.Ν. «Άγιος Ανδρέας» Πατρών και το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.
Το 2002, μου απονεμήθηκε ο τίτλος του Διδάκτορα του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, για τη μελέτη με θέμα: «Πρώιμα αποτελέσματα ολικής αρθροπλαστικής ισχίου Zweymueller metal-on-metal», που βαθμολογήθηκε με «άριστα».
Το 2001, ξεκίνησε την εξειδίκευσή μου στην Ελβετία. Υπηρέτησε στα Kantonsspital Aarau και Bruderholz με αντικείμενα την αρθροσκοπική χειρουργική, επεμβάσεις σπονδυλικής στήλης, αθλητικές κακώσεις και ολικές αρθροπλαστικές.
Το 2003 επιστρέφοντας από το εξωτερικό, παρείχε τις υπηρεσίες μου στον ΟΠΑΔ ως ελεγκτής ιατρός. Παράλληλα ανέλαβε την ιατρική κάλυψη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Παναχαϊκής, την οποία συνεχίζει και σήμερα.
Από το 2004, υπηρέτησε στο Ε.Σ.Υ. ως Ορθοπαιδικός Χειρουργός, αρχικά στο Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο», έως το 2011 όπου και αποχώρησε θελημένα, με τον βαθμό του Επιμελητή Α΄. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου