Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 221η


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ

Αριθμ. Πρωτ. 903                                                                                   Εν Πάτραις τη 10η Οκτωβρίου 2014


ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 221η

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΩΤΑΤΗΣ
ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προς
Το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα
Της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών

Παιδιά μου ευλογημένα

Μετά πολλής χαράς αναγγέλλομεν προς το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα της Αγιωτάτης και Αποστολικής Μητροπόλεως Πατρών, ότι η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, τη πρατάσει ημών εξέλεξε τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. π. Χρύσανθο Στελλάτο, Κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, Βοηθό Επίσκοπο της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, με τον τίτλον της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Κερνίτσης.

Η χειροτονία του εμψηφισμένου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου θα τελεσθή την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών., υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, τη εντολή και εξουσιοδοτήσει του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και της σεπτής Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, τη συμμετοχή και άλλων Αρχιερέων.

Σας προσκαλούμε όλους στην χειροτονία εις Επίσκοπον του π. Χρυσάνθου και σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου.


Μετά πατρικών ευχών και ευλογιών
Ο ΜΗΤΟΠΟΛΙΤΗΣ
†Ο ΠΑΤΡΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου